CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

22 Mart 2012 Perşembe

Ahh O Direk Yok mu O Direk

Fenerbahçe maçlarının ardından davranışlar klasik senaryolara dayanıyor artık.
Senaryo 1:Kadıköyde 3 Puan
Medyanın gazını arkana alacaksın. Önemli olan 3 puan edebiyatı yapacaksın  kesin iş yapar. 4,5 atak yapıp 6 gol atabilme yeteneğine sahipsin sonuç olarak. Oyun olarak ezilmen hiç önemli değil. 3-1 biten maçta hiç kimse R.Carlos'un attığı yumruğu görmez ama Keita terbiyesiz, karaktersiz olur. 10 kişi kalan rakipten gol yemen bile önemli değildir. Sen medyaya gücen onlar senin arkanda duracaktır.


Senaryo 2: Kadıköyde 1 Puan
 Kadıköy'de; 1 puan aldıysan bir hafta boyunca küçümsediğin 7-0 espirilerinin gırla döndüğü bir ortamda sana karşı durabilen rakibinin emekleri yok sayacaksın "Beraberliği seviniyorlar" diyeceksin. Stadında ki olayları saman altı edeceksin, güvenlik kameralarının görüntüleri olduğu halde Lig Tv'den medet umacaksın. Ağır bok atacaksın. Takımındaki sorunları ört bas etmek için çemkireceksin.


Senaryo 3: ALİ SAMİ YEN'de 1 Puan
Güllük gülistanlık skordur senin için rakip kaleye gidemeden aldığın puandır çok değerlidir. Hemen Galatasaray neden kazanamıyor tartışmaları başlat senin ezik oyunun görmezden gelinsin.


Senaryo 4: ALİ SAMİ YEN'de 3 Puan 

Ali Sami Yen'de; oyun olarak ezildiysen ama 3 puanı aldıysan senden güzeli yok senden büyüğü yok edebiyatı yap çünkü kimse sana karşı çıkamayacaktır. Rakip takım yöneticileri taraftarla mücadele eder sana cevap veremez medya desen 2 gazete fazla satma uğruna çarşaf çarşaf takım posterini basarlar bir gün sonra.


Senaryo 5:  ALİ SAMİ YEN'de 0 Puan 
Ya merdivenler doludur ya da hakem Fenerbahçe düşmanıdır korkma söyle söyle ki hemen 1 maç sonrasında rakibinin sahası kapansın, hakemler sana penaltı versin elle kolla gol versin. 17'ye 1 mücadele ettiğini söylemeyi unutma..

Senaryo 5:  Kadıköy'de 0 Puan

Ahh o top girecekti işte. O direk yok mu o direk..


0 yorum: