CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

18 Mart 2012 Pazar

GALATASARAY-Fenerbahçe [17.03.2012]-02

Fenerbahçe malum oyununu (pozisyon almadan uzaktan şutlar ve bireysel maç performanları) oynadı ve ilk 15 dakikada 2-0 öne geçti. Buradan sonra analize zaten gerek yok, ayağa pas yapan isteyen mücadele eden taraf iki gol buldu,dört gol daha bulabilirdi ama karşı yakanın formalı yazarlarının tespitlerine baktım söyle:


Gürcan Bilgiç yazısının sonunda metrise gönderme yapıyor.Sonuç: Aykut Kocaman bu işi bilmiyor, aslında taktik, bilgi, beceri, oyunu okuma yalan ağzına geleni söylemek gerçek.

"Tabii kadroları görünce Fatih Terim'in beraberliğe razı bir düşünce tarzı içinde olduğunu gördük. Fenerbahçe'nin de mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçtı. "       
                                                                                                                                                         Selçuk Yula

Yazı bilmem kaç kelime olmak zorunda madem öyle yaz gitsin mantığında yazı yazıyorsun da sen klasik 11'ini sahaya süren teknik direktörü nasıl beraberliğe razı olarak nitelendirirsin...GARİP

Ercan SAAT'çinin yazısını ne burada anlatmaya gerek var ne de açıklamaya. Şu anda iletişim fakültesinde okuyor olsaydım hırsımdan ağlıyordum bu meslekte benim yerim olmayacak diye.

0 yorum: